Food-truck för hundar

Att hundar får bra och nyttig mat är otroligt viktigt för att de ska fortsätta vara pigga och friska. Hundägare får ett allt större intresse för detta och det har lett till att det nu skapats en food-truck som är till för hundar.

1019339-dry-cat-food-background-texture

Nu har det kommit en food-truck som serverar mat till hundar, rapporterar Dagens Nyheter. Trucken serverar hundmat gjord på svenska naturliga råvaror som är varsamt tillagad. Dock finns bara en rätt än så länge och det är ”svensk oxe”, även om den finns i en light-version också, för de hundar som måste tänka på vikten. Oxen kommer så småningom att kompletteras med torsk. Food-trucken för hundar kör i den inledande perioden runt innanför tullarna i Stockholm. Bland annat runt Nytorget och på Djurgården.

Beställ hem mat

Den här trucken låter som en riktigt rolig och spännande idé. Den är även väldigt smart för de hundägare som gillar att hänga runt med hunden på stan och inte orkar bära med sig en massa hundmat. Men som sagt finns den bara i Stockholm än så länge, så alla andra får helt enkelt skaffa hundmaten på annat sätt. Ett tips för alla som tycker det här med att få mat levererad hem låter som en bra idé, kan beställa hundfoder på http://vetzoo.se/hund/hundfoder. Företaget bakom denna hemsida har även en massa annat trevligt för våra fyrbenta vänner.

Ha koll på maten

Alltid när man köper hundmat är det viktigt att ha koll på vad man faktiskt köper för mat. Man bör vara precis lika kräsen med hundens mat som man är med sin egen. Det har nämligen hänt ett antal gånger de senaste åren att hundmat varit förorenad och lett till att hundar som ätit den blivit väldigt sjuka. Läs mer.