Åka på hundtävling

Alla har vi intressen och hobbys som vi mer än gärna spenderar vår lediga tid, även om de varierar otroligt mycket från person till person vad de sedan är. Men något som många är intresserade är hundar med agility och utställningar, en hobby som man minst sagt kan lägga ner en hel del tid i om intresset finns!

 

Det är viktigt för oss människor att ha en hobby, vi mår helt enkelt bra av det! Det kan vara allt ifrån att man älskar körsång, till att man helst spenderar all sin lediga tid med sina hundar, och med att träna dem! För är det hundar som man är intresserad av, så finns det minst sagt utrymme för mycket roliga saker som till exempel agility och hundutställningar. Något som är roligt för hunden såväl som matte och husse, och man kommer otroligt nära sin hund, eller sina hundar. Så att ha ett stort intresse för hundar är inget ovanligt, och man hittar många likasinnade i vårt avlånga land. Så som det ser ut just nu så är agility minst sagt en sport som är här för att stanna.

En del av hundsporten är att man åker land och rike runt, för att delta på tävlingar såväl som åka på läger med hundarna och träna på andra ställen. Det vet alla hundälskare! Något som såklart är härligt, vårt avlånga land är vackert och bjuder på en hel del smultronställe, så det är på något vis en bonus med att hålla på med hundtävlingar. Men det innebär också att det inte räcker att ha ett intresse för hundar samt en eller fler hundar, utan man behöver dessutom en bra bil och GPS. Dels så ska alla hundar, och kanske resten av familjen, få plats i bilen, och dessutom så är något av det värsta som finns att köra fel. Särskilt när man har en tid att passa, man har trots allt alltid en starttid att ta hänsyn till. Ett tips är att klicka hem en GPS här ifrån på http://www.activeoutfit.se/sv/56-garmin-gps om man inte redan har en som är riktigt toppen, för att missa tävlingar för att man inte hittade rätt är inget alternativ för den som älskar hundsporten.

hund o människa